Mini-prov

Sitter och lyssnar på musik och pluggar till ett mini NO prov vi har imorgon. Eller det är en bit av provet vi hade i fredags eller vi delade alltså upp det. Men nu ska jag fortsätta lär a mig väldigt viktiga saker som hru man återvinner gummi.

Pain

Jag har ooont i min arm, efter att hållt i en lift... men iallafall, det gick jätte bra! Eller hur Sofi och Paula? :)
Ingen skadade sig, jag ramlade inte många gånger, kanske 5. Jag åkte på sidan!! *stolt*
Vi kanske ska dit på fredag igen, det var asnajs där.
Men här kommer lite bilder från idag, och lite andra randoma.
kram

Så såg det ut, om man kollade upp (:
Kraaam
Hanna

Väsjöbacken!

Nu bär det av till Väsjöbacken, om 30 min kommer Sofi. Jag, Paula och Sofi ska åka snowboard idag,
det kommer bilder senare, och kanske filmer! 
Byeee

Hanna

Täby

Idag har jag först vart i skolan, där hade vi först no, vi hade prov.. men det gick bra, tror jag. För jag kunde allt, det var ganska enkelt ifall man tränade. Sen hade vi So,träslöjd,engelska och franska. Franskan var asnajs.
Vi fick sluta en kvart tidigare, sen var alla på ''bushumör'' så ja, vi lyssnade på musik och gjorde någon översättning. Men det gick ganska snabbt, sen åkte jag rebecca och paula hem till paula och fixade nått, väntade och gick sen till tåget. Vi tog tåget till täby och gick runt och köpte lite saker, jag o paula skulle egentligen köpa röda linser eftersom vi någon gång ska göra en vampyrfilm. Men det gick inte så bra, för det fanns bara ettårslinser där det var ''udda'' färger, men vi skulle köpa 3 månaders linser, men där fanns bara vanliga färger som grön, blå , brun osv...
Sen åkte vi hem..........
Nu har jag ätit nachos med min mamma och nu är hon ute med hunden, ikväll ska jag kolla på Breaking Dawn eftersom jag är ett stort Twilight-fans!
ÄLSKAR DET!
faktiskt tror jag att jag ska starta en ny blogg, själv.. Denna blogg funkar inte så bra, ingen bloggar , det leder till att ingen läser den.
Sofi är i dalarna med sin familj, dem är hos sin mormor och morfar, men hon kommer hem imorgon. Hon skickade ett sms till mig att hon hade sett norrsken! Awesome!
Men vi höres. Förresten, imorgon venne vad jag ska göra, men på söndag kanske jag ska åka snowboard med sofi och paula. Det kommer bli najs ifall det blir så. Då kommer det blider när vi åker! Vi är nybörjare, så Dont laugh!
Kram


Fräääsh bild! Mitt öga (:

ÅÅÅh detta är på breaking dawn när dem gifter sig ! Den scenen ...
Är så fantastiskt fin <33333333

Sovaaaaa

Nu ska jag lägga mig och läsa
kram
Den boken läser jag, gryyymt bra! det är tredje delen , näst sista.
(eclipse)
Godnatt<3

Lite random sådär

Här är tre random bilder , 1.Jag 2.Emmett 3.Puyol & Pique ♥ 4.Spinelli
Nu ska jag läsa :) Kram Zofi

Dagens fråga

Gillar jag (Paula) och Hanna Justin Bieber?


Mot alla odds

Sitter och kollar på mot alla odds. Ett jätte fint program som jag blir lite rörd av . Det handlar om  10 personer med funktionshinder, de ska ta sig 150 mil genom afrikas öknar och djungler.
Men annars idag så har jag varit med Hanna och vi var ute i snön och åkte snow racer. Och så har jag varit på min piano lektion.
En bild på en ros jag började ritta nyss. Är inte riktigt fördig med den ännu ska förglägga den och så.

Kram Paula♥

L Å N G T / Z O F I

Idag sov Alicia hos mig. Igår storstädade vi mitt hus. Vi fick 200 kr var av mina parents ! Hon sov hos mig asså från igår tills idag. Igårkväll så åkte vi med pappie och köpte massa godis och sånt sen så när vi kom hem spelade vi singstar fast de heter typ lips men och så filmade vi de så det kanske kommer en video. Idag när vi gick upp så vaknade vi typ klockan 11. Det skulle komma en tjej och köpa min dansdräkt 12:30. Vi gick upp och började göra mat och sen så när den var klar så kom dom så då kunde vi ju inte äta , men ialfall det gick snabbt och nra och jag blev rikare (a) haha. Sen åt vi den kalla maten ... haha nej men den va varm . Efter det gick vi till Alicia och bytte om för träning. Vi åt en kaka och drack cider och sen åkte till träningen :D Det var jätte roligt. Fast hallen suger man glider runt, typ man kan springa och halka lite random. Sen efter det fick jag skjuts hem och då duschade jag och de va läskigt för somsagt jag var själv hela dagen ;) Eller jag var ju med Alicia men mina föreldrar kollade på Axel (min broooder) när han spelade SM. Sen kom Alicia och då fotade vi och sen kom dom hem och då så redigerade vi bilder och sen gick alicia . För typ en halvtimme sen. Och nu sitter jag här och skriver detta duuunderlånga inlägg xd
Här är en bild på Alice som jag tog!  LÄGGER IN MER SEN
Kram zofi ja00 . BTW : Det har snöööat skit mycket !♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Träning

Hej! Ska strax äta lunch för det är tråning kl 14. Men just nu sitter jag på mitt golv och sorterarin tvätt i garderoben tråkigt....... Men iaf igår när jag kommit hem från att ha ridit med Emmelina så åkte jag och min  familj på resturang i stan. Det var jätte gott resturangen hette Rival eller det var typ ihop satt med ett hotell. Men nu måste jag fortsättamed tvätten. Kram Paula.

Breaking Dawn ♥

Idag har jag spenderat dagen på att göra... Ingenting, har läst typ 70 sidor i boken ''Ljudet av ditt hjärta'' och vart hos min morfar på ett slags ''kalas''.
Egentligen skulle jag och Paula kanske sova tillsammans, men hon skulle iväg i kväll så det blev inte av. Alltså har jag inte gjort nååånting på denne lördag jag gärna ville göra nått skojsigt på. Men sån tur har man inte...
Så för att lätta upp stämmningen kollade jag lite på Breaking Dawn. Den är alltid lika bra 

Snart ska jag sova så...
Godnatt!


Jag och Ellen på nyår


Rida!

Snart kommer Emmelina och hennes pappa/mamma och hämtar upp mig. Vi ska åka och rida på hennes häst Daze! Det ska bli jätte kul och jag hoppas att det går lite bättre än förra gången men det är sjukt svårt. Ha en bra dag. Kram Paula


Mina Jeans har kommit!

Hej. Skolan idag var okej. På musiken upträdde båda grupperna med "Från och med du" -Osacar Linnros. Det gick lite sådär spelade lite fel(spelade piano) men annars gick det bra!
Sen efter skolan var det träning. Det var roligt. Vi gjorde lite olika övningar och volly passar och sånt och sen match på slutet. Sen när jag kom hem duschade jag och åt vi Pizza och min pappa åkte och hämta mitt paket från Gina Tricot där jag fick lite saker och såklart mina efterlängtade midje jeans!!!
Finally mine!
Kram Paula♥

Paulizen / Zofi

Påminnelse till Paula:
GLÖM FÖFRAN INTE BORT ATT KLICKA I SÅ ATT DE STÅR PAULA SKRIVER & INTE SOFI SKRIVER...

kramsi

Just haning out with Alicia

Hej! Just bu är jag med Alicia hon kom för typ 10 min sen. Hon har tvingat mig att jag ska se på The Mentalist så vi ska göra det tillsammans. Hoppas serien är lika bra som hon säger! Den heter somsagt The Mentalist och visas på 8an på vardagar. Men nu ska vi hitta på något att göra medans vi väntar på att det ska börja.
Byee♥

Gina Tricot /Paula

Håller på att beställa kläder fårn Gina! Balnd annat ett par as snygga jeans  men de var dock slut i storleken jag ville ha men hoppas de funkar med en mindre :)

sdaiej

Idag var hanna och jag i täby. Vi tillbringade mesta tiden på carlings.
1)Jag köpte 3 linnen (100kr för alla tsm)
2)En levis Jeansjacka (50 kr) ordinarie pris va 1500:- ( det va supermycke rea)
3)En t-shirt till min brorsa (50 eller 100kr)
Förra fredagen jag va där köpte jag en skidjacka ( 800 :- ) och en usa t-shirt (99:-)
dääär va allT! kram zofi

Uppdatering

Idag var jag med Hanna efter skolan. Vi kollade på gammla bilder och bakade rulltårta. Den blev jättegod. Idag läste jag också klart Cirklen av Sara Bergmark Elfgren och Mats Strandberg och den är så sjukt bra rekomenderar starkt! Det är en "trilogi" (en serie på tre böcker typ) så det kommer komma 2 böcker till LÄNGTAR! Här är lite snabbt vad boken/böckerna handlar om:
Sex flickor i övre tonåren utan någon direkt koppling vaknar efter en konstig dröm med lukten av brandrök i näsan. En elev på gymnasieskolan i Engelsfors hittas på skolans toalett med uppskurna armar. En natt stiger en blodröd måne över staden och en uråldrig kraft kallar flickorna till stadens övergivna folkpark. De är häxor och utvalda. De är Cirkeln. En ondska från en annan värld är på väg och flickorna måste stoppa den. Men ondskans tjänare finns närmare än vad de tror. Minoo, Rebecka, Vanessa, Anna-Karin, Ida och Linnea måste alla finna ett sätt att övervinna ondskan. Apokalypsen börjar i Bergslagen.


Duschat

Hej! Kom precis ut ur duschen, sjöng tydligen jätte högt när jag duschade så Antons kompis i telefon hörde! PINSAMT. Men iallafall så var jag på träning innan. Det var kull.
Har inte gjort så mycket annat förutom skolan och där började min grupp med musik (Min grupp hade Hk förra året/terminen.) Och det var jätte roligt! Vi fick dela in oss i två grupper och jag Hanna Erik och Jonis var i en grupp. Jonis sjöng med mig och jag spelade piano samtidigt och Hanna spela trummor och Erik bas! Nästa gång ska vi uppträda efter lite mer övande. Men det lät jätte bra.
Men nu ska jag jobba lite på våran SO läxa och sen äta.

En bild fårn Frankrike i sommras! :)
Kram Paula

Nicolaus Stenos 374 födelsedag

Nicolaus Steno (latiniserad form av Niels Steensen), född 1 januari 1638, död 25 november 1686, var en dansk naturforskare som studerade i Italien och var livläkare åt storhertigen av Toscana. Han var den förste som kunde visa att sedimentära lager ursprungligen avsattes i horisontellt läge på varandras översida i ett flytande medium. Det är därför yngre bergarterna i en lagerserie vilar på de äldre, en idag fundamental princip inom stratigrafin.

Det kanske var något nytt? Haha hade inget att blogga om så ni fick lite info om en forskare typ?..
Kram Paula


Dålig bloggare / h

Ah, jag suger på att blogga. Orkar nästan aldrig och glömmer bort, men nu är det 2012 i alfall.
idag ska jag väl bara vara hemma, fixa lite mer på So läxan och såå, jag har valt att göra den lite annorlunda.
I cupen kom vi 5 a och 2 a:)(vi hade med två lag)
Nu känner jag att jag är ashungriig så jag ska gå upp och göra frukost,
idag ska jag faktiskt äta bacon och äggröra<3
kraam
Hanna :)))))))

Hallihallå / Zofi

Är hemma ensam. Axel Pappa och Mamma är på cup. Men dom borde komma hem närsomhelst. Jag har varit ensam från klockan typ 6 buuuhuu.. Alicia va me mig innan de en snabbis ;p Idag har jag varit me alicia , druckit smoothie och fixat alices header! Kram !

CUP CUP CUP!

Imorgn har vi cup!! Fett kul. VI har 2 lag anmälda så det kommer bli mycket spelande. Jag står i mål alla matcher i mitt lag:)

Täbban/ zofi

Var i täby idag med Alicia och då köpte jag det som är ovan. Ett par röda/orange jeans och en blåvit randig skjorta ! :) Jag köpte också 2 presenter :) Alicia och jag gick på någon 5d grej som var ganska rolig där :D .. :) cozyyy
cozyy weather it was :DD

Mysig middag med Hanna!


rooligt / zofi


Toppen av tråkighet

HAR JÄTTE TRÅKIGT! Finns typ inget att göra. Det ända jag gjort idag är att sova kollat på film och jobbat lite på so läxan.

happy new year :DDD

Gott nytt år läsare !:D har inte bloggat något men har haft en massa för mig..
lägger upp bilder när jag kommer hem ! :D nu håller jag på med SO läxa. Det går INGE bra för mig. Jag har suttit i typ några dagar och jag har skrivit 100 ord...
kram zofiiii
PAULA!! HOPPAS DU LÄSER DETTA FÖR KOLLA BILDEN!!

RSS 2.0