Nisse cupen / Z

Hej detta är ett tidsinställt inlägg och nu är jag antagligen på väg till Nisse cupen i valdermarsvik ! Jag vet inte när jag kommer hem men det blir ingen bloggning och antagligen inte någon alls för Hanna är i Grekland och paula I Frankrike . Lägger in lite bilder när jag kommer hem . Jag LOVAR !
Foto : Jag ( oredigerad och inte så bra men bättre än inget alls )

Gleeeeeeenn / Zofffan


zZzzZZZzzzofi

Orkar inte blogga..
sry

Sista inlägget innan jag åker

Ska strax gå och lägga mig fast jag inte är ett dugg trött. Imorgon åker i härifårn vid 3 på morgonen. De är inte så kul och vi är framme i Paris vid 9 på morgonen. Så nu ska jag gå och packa ner de sista. Hejdå vi ses om 2 veckor!
'
Kram Paula♥

Packar

Hej. Håller på och packar för imorgon åker vi. För er som inte visste så ska jag åka till Frankrike med min familj imorgon. Det ska bli jätte kul. Först så åker vi till Paris och är där några dar sen ska vi åka till en ö som ligger utanför Marsille och heter Porquerolles. Så vi blir alltså borta i 2 veckor. Jag har varit i Frankrike 2gr förut en gång i bara på Porquerolles (de var 2 år sen) och en gång bara i Paris och de var jätte länge sen typ 5år. Men jag hoppas att Zofi håller igång bloggen bloggar till Hanna kommer hem om en vecka och jag om 2.

(bilderna är tagna från förra gången vi var där)

Zofi

Hej , om ni undrar varför jag inte skriver så är jag hos min mormor och morfar och har ingen tid till de ! Ni får pusha Paula så hon bloggar lite !! :D Ha det bra !  Skriver vad jag gjort när jag kommer hem sen !

Skyping with Zofi


Zofi-Födelsedag2

Bilder på mig , min hatt och hanna som häller mjölk i den och Paula :D

Modellbilder del 2

Jag är jätte stolt över domhära bilderna ! :) Gillar min redigering på den bilden också (första), med att Paula lyser upp lite! :D Men nu ska jag skriva ett inlägg och sen så ska jag typ vara lite mer aktiv i skype samtalet med Paula! :D hahah puss hej !

Modellbilder del 1

Snacka om mycket bilder ! Det kommer en del två också ! :D Som antagligen är i inlägget ovan då ! Men hare gött  / Zofi .. Bara så ni vet så får ni inte kopiera .. men juste det går inte för vi har högerklicksskydd xD

igår+idag

Igår var jag med Zofi. Vi fotade lite och gjorde saker som jag inte kommer ihåg (haha). Och sen var vi på träning och de kom bara 6 personer dit + tränare. Sen cyklade jag hem och dushade. Och när jag var klar cykla jag till Zofi på 53 sek rekord! Och vi åkte och hyrde film. Och så sov jag hos henne. Och idag har vi varit på vallentuna sjön och fotat. Zofi kommer i sitt nästa inlägg att lägga ut bilder från allting.
Och juste jag beställde kläder från h&m som kom idag jag lägger ut de senare ikväll eller imorgon.

Födelsedag

En bild från min födelsedag :D Kramizi Zoffan

Pyret

Hej min hamster Pyret  är kanske sjuk. Mamma ringde till vetrinären och han kanske har skabb. Så på torsdag ska han till vetrinären. Om han har de måste han ta medicin men de är inte så lätt för man ska ta de i  två veckor då och vi åker till Frankrike på söndag. Så vi kanske ska vänta tills vi kommer hem från Frankrike. Men Pyret är ganska gammal nu så han kanske inte överlever han är 2 ½ år och hamstrar brukar bli 2 år.
Pyret ♥

Grekland!

Heeej! nu e jag i grekland. Jag har det toppen, har blivit lite brend.. men men. Idag var det 30 grader, vi var och badade i Joniska havet. Det ar ett jate fint hav men det var jatte saltigt. Jag och Ellen har typ badat hela dagen :) Hoppas det e fint i sverige.. eller inte. Men, nu ska ellen ha datorn hej :)

ZOFI LAGG UT FILMEN SNART !! :)

Zofi

Igår var jag i Örebro och spelade 2 matcher med 97:orna , det va en cup men den skulle egentligen också varit tills idag men dom/vi åkte ut ! :/ Skulle igentligen sovit där men vi åkte ju ut så jag drog hem !! Cupen började i Torsdags men jag fick hoppa in för ngn åkte hem! Vi spelade kort mellan matcherna och snackade och kollade på andras matcher  men det ÖSREGNADE värkligen så det var inte så jätte trevligt. vi hade askul i Bussen för vi sjöng och taggade jätte mycke!! :D
För några dagar sen var jag med Paula i täby . Jag köpte ett likadant The beatles linne och en t-shirt på H&m.
Kommentera gärna om ni vill ha inläggen i videoinlägg eller text? :D Har gjort inlägg i video men vet ej om ska lägga upp :)
Min sötis Hanna som är i Grekland och blir brunis!

Täbynörd

Var i täby idag igen fast med mamma. Köpte saker jag behöver till Frankrike + lite till. Här är gårdagens + dagens köp:
Strand påse köpt igår intersport 49:-
Köpt igår med The Beatles linne H&M 99:-
Tunika/linne Kapahl 149:-
Tyg påse H&M 49:-
Kjol H&M 149:-
Regnjacka H&M 149:-
Sport Bh Kapahl 90:-
Kjol H&M 149:-
Skor Din sko 199:-
Strumpor Åhlens 45st:-

Täby med Zofi

Hello. Idag ska jag med Zofi till täby. JAg vet inte vad jag ska köpa kanske en väska. Men hon ska typ köpa fotbolls skor i alla fall skrev hon de på Facebook. Måste sluta nu för tåget går snart. Bye. Ps. Ha de super bra och kul i Grekland Hanna! Vi ses om tre veckor och hoppas vi båda är brunare då. ( Jag ska till Frankrike nästa vecka).

Zofi - bestisfestis

Jag och hanna zötis <3 !

Hej bloggen ! Idag så vaknade jag klockan 12 och fick panik . För Hanna ska åka utomlands idag och då vill jag ju säga hejdå . Och dom ska kanske komma förbi mig typ innan dom åker , och då trode jag att dom hade kommit förbi :( Hon får ha det bäst !!!!!!!!! <333333333333333333333333  . Jag håller på och igår hållde jag på att ladda upp Funkyshow! Den stog under natten men fortfarande så är det 3000 minuter kvar , och jag skojar inte! Det står det typ : Uppskatad tid : 3563 minuter.
Den som väntar på något gott kan aldrig vänta för länge ! ;)

Jag till vänster och Hanna till höger ! <3


HEJDÅ SVERIGE - HANNA

HEJDÅ SVERIGE, HEJ GREKLAND :]
Jag tänkte blogga snabbt, planet går 20 i fyra. Pappa har köpt en ny mp3 till mig som är orange,
hopppas paula och zofi bloggar mycket nu när jag är borta. Kanske kommer ett inlägg där. Annars om 2 veckor, ska bli skönt att bara slappna av. 

Hejdå Hej

zofi- Matlagning

Hej bloggen , Zoffan som skriver!  Har inte tänkt skriva så mycket utan mest låta videon säga sitt!

Zofi

Lägger upp Funkyshow ikväll och lite andra filmer imorn :D eller tvärtom elr allt idag elr allt imorn :D 
puss heejj!

Emelies blogg tävling

Vi är med i Emelies tävling, veckans blogg typ :) emelies blogg klicka här :
Hejdå :)

Kolla :D

'
Heeeey kolla 29 st!! :D <3
Kraaaaaaaaam Hanna,Zofi och Paula

Frågestund


zofi och paula

Vi menar såklart Youtubekanal ! :D inte vår blogg xD
Nu e jag med Paula och vi ska ha en frågestund snart . och hanna ska komma!!
Hadebra Kram zofi

det närmar sig...

Imorgon åker jag till Grekland!!
Är där i 2 veckor, sen kommer jag hem :)

Idag ska jag vara med Zofi och Paula. Vet inte vad vi ska göra, kanske kolla på film, jag vet inte. Det är inte så bra väder så vi kan inte vara ute och fota direkt. Men vem vet, det kanske kommer lite crazy ideas såå..
Pusss

hanna

Zofi

Hej bloggen !  Idag har jag varit hos doktorn och snackat och undersökt om mitt revben. Dom sa att jag skulle typ skriva dagbok när och hur det gjorde ont och sen så om de fortsatte så skulle jag gå tillbaka ! Och att vi skulle gå till en sjukgymnast. Så då har vi bokat tid till det . Ska dit på Tisdag :) Nu ska jag sätta mig vid min egna dator och ladda upp Funkyshow på Youtube så jag sedan kan lägga in den här på bloggen ! Kul va ? ;) Nu är det jätte dåligt väder och det tkr jag e väldigt dåligt . För det är ju sommarlov och då vill man vara ute och sola & bada och spela fotboll osv... Men det är inte så kul i detta väder .. "/  Håll koll hela tiden för snart kommer första funkyshow upp ! :D
Kramis Zoffi
Jag när jag skrev en dikt till vår lärare.

Godnatt

Ska lägga mig snart och börja läsa en bok mamma köpte till mig som heter : De är så logiskt alla fattar utom du. Haha lysnar på låten:
Kram

ok

Venne vad rubriken ska heta. men nu sitter jag och lyssnar på Mitt Hjärta blöder av veronica maggio. Den är ganska bra tycker jag. Imorgon ska pappa köpa en mp3 till mig :)
kram och godnatt
HAnna :)

Zofi


Hejsan bloggen , Zoffan här ! Nu har jag filmat lite med min brorsa , lägger möjligtvis upp någon film senare. Jag har haft träning och det gick jätte bra! Jag tycker jag presterade bra på den ! :-D Imorgon ska jag till doktorn och kolla mitt revben. För jag får alltid oftast ont i det när jag spelar fotboll . Oftast bara på matcher. Och det är jätte jobbigt:s Ha de bra ! Kram Zoffi

Nyköping

Hej. Idag har jag varit i Nyköping med min pappa och brorsa. Vi var hos en speciell doktor han jobbar/äger edax kliniken. De gör typ speciella sulor där. Jag har varit där en gång förut men de var typ 3 år sedan men nu har jag fått problem med knäna.

Heii :D

Heeyy! Idag vet jag inte vad jag ska göra, det är ganska dåligt väder. så man kan inte bada :(
eller? kanske :/

Jag ska till grekland på lördag. och jag är flygrädd, nån som kan kommentera tips? ..
Jag venne vad jag ska skriva mer.. :)

hejdå <3

Zofi här

Hej bloggen ! Nu är det Zofi som skriver . Igår var det min födelsedag , fast det känns som idag . Alltså det e den 16 idag för klockan är 42 minuter över 12 och Jag fyller år den 15 . Jag fyller inte år längre.. :(
Födelsedagen spenderades med Hanna och Paula och vi åt kina mat och spelade in vår nya Talkshow!!
FUNKY SHOW !

Jag redigerar ihop den nu . Vi har gått runt och intervjuat folk och annat ! :D Den kommer antagligen upp imorgon på bloggen ! Men ialfall . Jag fick presentkort på 1000 kr i täby, Kläder , minneskort , och en extern hård disk :D Och sen jätte rolig sak av min bästa fru hanna ( Ska förklara och lägga in bild senare ) <33333 och sen 12 kakor av Paulizen :D  Kul va? !:D Men jag lägger upp en liten random film och bilder nu så ni har ngt att garva åt innan showen kommer upp !
Ha det så kul ! Kramis Zoffan
Tjejen vi intervjuade- Klippet kommer snart !
Paula snackar med Kinaresturangen! ;)
Ett kort klipp när paula försöker hoppa lite..
Egentligen bättre kvalle men vet inte varför det blev så dåligt "/ <3
Puss ha det bra ! ♥

Zofi och Hannie

Hej nu är det Zofi som skriver . Fast jag är med Hanna. Som ni kanske har listat ut så fyller jag år idag. Har inte fått något än men det ska jag få senare hoppas jag .. xD haha . Hanna och jag och min bror och min pappie ska äta i centrum om 10 minuter så ska inte ta mer av min tid genom att skriva vad jag ska göra .
Bild från min förra födelsedag :)
HANNA:
Heeey jag vill gratulera Zofi <333
och ja.. ?
Vi har inga läsare :( fast inte så konstigt för att vi har inte sagt till nån om vår blogg men vi ska det snart;)
PÅ LÖRDAG SKA JAG TILL GREKLAND :D <33333333
ska bli skit kul, kanske bli nått inlägg där för det finns datorer.. (:
men annars, så kommer det om 2 veckor, men nu ska vi äta lunch nån stanns i centrum puss.

GRATTIS PÅ ZOFI 13 ÅR!

Ja, må han leva!
Ja, må han leva!
Ja, må han leva uti hundrade år!
Javisst ska han leva!
Javisst ska han leva!
Javisst ska han leva uti hundrade år!


Hoppas du får en bra födelsedag med massor av bra presenter! Kram Pauli


Grekland!

Jag ska till grekland på lördag!
Idag var jag i täby och köpte en bikini och en present till zofii,. hon fyller år imorgon :)
jag ville bara skriva lite snabbt mer, kommer i morgon :)


PUSS HEJ

Zofi - Tälta

Igår tältade jag Sandra Hanna och paula i mitt tält på min baksida, det var kul och mys ! förutom att jag var tvungen att gå och kissa klockan 4 och sen klockan 7 följa med Paula. Idag så har jag spelat fotboll med Lovisa , nathalie , Josefine , Sofia och  , Yasemin . De var kul . Vi spelade fotboll och hade lite vattenkrig ! :D Hanna och Paula är i täby och handlar . Hanna skulle typ köpa jätte mycket och sen så ska dom köpa present till mig för jag fyller år imnorgon ! yippiee! Jag och Davidvilla/ida fyller år på samma dag . Jag ska ge henne en myra ! :D Men det var det för mig jag har nog inget mer att skriva . Antar att Hanna och Paula kommer att glömma bort bloggen men vi får hoppas på att dom inte gör de  ! Kramis
Happy chey i tältet !

Ögon som glittrar

Hej det är Zofi här. Nu är jag med Paula , Hanna ska kanske komma. Hon e sur men jag vet inte realy varför. Ikväll ska vi tälta. Eller ialfall Paula och jag. Men hoppas att hannie vill ! Vi lyssnar på musik och bloggar. Jag får damp på designen . Men vi har varit ute och fotat och det blev lyckat . Jag lägger typ upp bilderna imorgon. Men ni kan få en bild på mig Hanna och alice på skolavslutningen. Kram!

Pauliz here

Tja. Mitt första inlägg här på bloggen har haft en blogg tidigare som heter pauliz.blogg.se. Men nu blopggar jag här med Hanna och Zofi. Här är lite fakta om mig:
• Jag har blont hår och blå gråa ögon
• På fritiden så går jag på piano och fotboll och är med kompisar bla Hanna och Sofi
• Jag gillar också att bli fotad av Sofi.
• Jag är ca 173 cm lång
• Jag är 12 år och fyller 13 den 3 augusti

Bra saker att veta om mig:

• Jag hatar mobeder och får typ panik så fort en kör förbi nära
• Jag ÄLSKAR ketchup
• Jag älskar att shoppa och är väldigt ofta i Täby centrum
• Jag brukar glömma bort vad mitt skype namn är och behöva fråga Sofi och då får hon skratt utbrott.
• Jag hatar när folk inte kommenterar på mina bloggar
• Jag har en hamster som heter Pyret Egon Blanck
This is me


Zofi-Bedövning

Hejsan allesammans !
Nu är det Zofi som skriver. Jag har varit hos tandläkaren och lagade en tand och då fick jag bedövning ooch haha det är första gången och det känns ganska weird ! men jag har spelat in en video som ni får se .. okej inte så intressant men ja ! :D Hhahah
HERE IT COMES!
Gillar bilden också ..

lite sådär ja, (:

13 HAR DU:
Ett förhållande: nej
En bästa kill-vän: ja

En bästa tjej-vän: Japp!
Dejtat en av dina bästa kompisar: nee?
Blivit kär vid första ögonkastet: eh venne

Fått ditt hjärta krossat: Aa
Haft ett one night stand: nej ? 
Skrikit åt en lärare: vet inte , har säkert nåån gåång gjort det men minns inte.
Kysst någon och sedan ångrat dig: vene
Ljugit för dina föräldrar om vart du är: vene
Några smycken som kostat över 1000 kr: nej eller jag vet inte
Snusat: NEJ VÄRKLIGEN INTE
Druckit alkohol: NEJ VÄRKLIGEN ITNE


11 DAGENS:
Klädsel: Jag vet inte, har inte klätt på mig än. Kanske en klänning eller shorts med linne? venne.
Frisyr: Toffs(för första gången typ)
Vill ha: tillbaka mitt halsband!
Drog: ingen
Saknad: vet nt min lärare kanske.
Sjuka:
Köp: inget hitills
Godis: inget.

Attityd: trött,glad :D
Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse: ... no comment.

9 FÖRSTA
Vän: minns nt kanske Rebecca eller nån.

Bil: jag har ingen.
Kärlek: Oscar tror jag

Husdjur: hamster
Semester: Grekland
Jobb: inget,
Köpta: vet inte
Konsert: vet inte

Fylla: ?

10 SENASTE
Personen som skickade sms: Paula tror jag
Personen som du kramade: farmor 

Personen som ringde dig: paula
Personen du sa ''jag älskar dig'' till:  vet inte
Alkoholdrycken: :S
Bilfärd: igår, till lidingö och hem.
Filmen du såg: Harry Potter
Gången du grät: I fredags

 

Måltiden: Max.. xd



8 SKULLE DU

Våga hoppa fallskärm: vet inte än
Våga hoppa bungyjump: nooo
Dejta något med väldigt mycket tatueringar: nee
Kalla dig själv lycklig: Ja, ganska!
Kunna gråta över en kille: japp
Kunna gråta över en tjej: japp
Ljuga för någon: jaa 
Kunna springa 50mil: Nja.. (jag har astma så det lär bli rätt jobbigt) Så nej!


HIHI HAR VÄLDIGT TRÅKIGT EFTERSOM KLOCKAN ÄR NIO..

SÅ VILLE GÖRA NÅGOT KUL.


Mitt halsband.. :(

Jag tappade  mitt halsband på kvarnbadet i fredags.. ska dit och kolla idag om det är där... fett jobbigt, för jag har haft det jätte länge sen jaqg var barn.
Håll tummarna ..

Senare ska jag vara med Zofi och Paula. Vi ska fota tror jag, eller det skulle jag iallafall vilja (:
Om vi fotar kommer det nog komma upp några bilder här sen!
Nu lyssnar jag på den här låten:
Det är en jätte bra beatles låt. Det är synd att dem inte vill vara med på spotify..
Här är lite bilder på mig, Zofi och Paula :)
PAULA<3
ZOFI<3
Jag (suddig bild)
EGGHEAD.
HEJDÅ :D

Hanna writing :]

Helluu! Jag är nog den första som skriver på denna blogg :)
Jag heter Hanna och jag gillar The Beatles. Jag är 12 år och ska fylla 13 i höst.
Jag har en annan blogg som heter www.hanniiiiie.blogg.se
Den kommer jag inte vara så aktiv på.
Men nu är vi tre stycken som ska blogga på denna blogg så det kanske kommer komma lite inlägg då och då.
Jag gillar att spela fotboll, har träningar 3 gånger i veckan och matcher dåochdå.
Idag har jag varit med Paula och vi har bakat rulltårta och sen har vi ätit lunch, sen åt vi efterätt sen åkte vi till vår match. Vi förlorade med 4-1 tyvärr..
Här är en bild på mig :)
Jag har brunt hår och bruna ögon..
Är ungefär 150 cm lång :)'
Hare bra :)
Hanna<3

dasdas

ldfsjklask
test inlägg skds
adksla
dksmaldksmal
doksmla
dsklaodpk
sl

RSS 2.0